Bulancak Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Bulancak Ziraat Odası > Haberler > 2020 üretim yılına ilişkin çiftçi başvurularını yaptırmayan çiftçilerimiz 01.09.2020 tarihine kadar başvurularını yapabilirler.

2020 üretim yılına ilişkin çiftçi başvurularını yaptırmayan çiftçilerimiz 01.09.2020 tarihine kadar başvurularını yapabilirler.

ÇKS BAŞVURU SÜRESİ 1 EYLÜL’E UZATILDI

Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişik yapıldığını bildirdi. Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin, Tarım ve Orman Bakanlığı’na ilettiği ÇKS başvuru süresinin uzatılması talebimiz yerine getirildi ve 20.08.2020 tarih, 31219 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yapılan Çiftçi Kayıt Sistemi değişikliğine göre; 2020 üretim yılına ilişkin başvuruların uzatıldığı, başvuru yaptırmayan çiftçilerimizin 1 Eylül 2020 tarihine kadar başvurularını yapabilecekleri belirtildi.

Çiftçilerimizin evraklarıyla beraber önce Bulancak Ziraat Odası Başkanlığına ardından Bulancak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini söyleyen Başkan Aydın üreticilerimizin mağduriyet yaşamamaları için bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.