Bulancak Ziraat Odası

Başkanımız

Naci KARAMANOĞLU
Yönetim Kurulu Başkanı

20.05.1954 Yılında Giresun’un Bulancak ilçesi Demircili Köyünde dünyaya geldim. İlkokulu Demircili Köyünde okudum. Okulu bitirdikten sonra Bulancak İlçesinde bir mesleğim olsun istedim. Elektrik aydınlatma mesleği ile ilgili usta yanında çırak olarak 3 yıl çalıştım. Sonra Vatani görevimi yapmak için askere gittim. Acemi birliğimi Karabük’te Usta birliğimi de Anıt tepe Jandarma  Subay okulunda santral operatörü olarak bitirdim. Askerden geldikten sonra Elektrik Tesisatçısı olarak 35 yıl esnaflık yaptım. Esnaflık yaptığım süre içinde  Köy kalkınma Kooperatifi , Sunta Fabrikasında Delegelik, Fiskobirlik de Delegelik, Ak Parti ilçe Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı, Esnaf sanatkarlar odasında yönetim kurulu üyeliği ,Sosyal yardımlaşma Vakfında kurul üyeliği, Ziraat Odasında Meclis ve Yönetim kurulu üyeliği yaptım. Ve şuanda halen Bulancak Ziraat Odası başkanlığı görevine devam ediyorum. 4 çocuk babasıyım.