Bulancak Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Bulancak Ziraat Odası > Haberler > Bulancak Ziraat Odası Başkanlığı tarafından sunulan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz çiftçi toplantıları son hızıyla devam ediyor.

Bulancak Ziraat Odası Başkanlığı tarafından sunulan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz çiftçi toplantıları son hızıyla devam ediyor.

                     Bulancak Ziraat Odası Başkanlığı tarafından sunulan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz çiftçi toplantıları son hızıyla devam ediyor.

            Bulancak Ziraat Odası Başkanlığı, Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Bulancak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlediğimiz Fındıkta Külleme Hastalığı Ve Hayvan Sağlığı hakkında çiftçi toplantımız 30 Nisan 2019 Salı günü Bulancak Ziraat Odası Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli personellerinden Ebru BAYRAM, Cengiz AYAZ, Kazım CEBECİ Bulancak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Oğuz YİĞİT, İlçe Müdürlüğümüzde görevli personellerden Işılay ÖZAYDIN OCAK, Sedat DURAN, Suna ÖZLEN AYDIN Ziraat Odası Başkanı Sadullah AYDIN, Ziraat Odası Tarım Danışmanları Adem YILMAZ, Ertan ANAPA, Fahri BODUR, Mehmet PEKDEMİR, Yeşim Nilay ASLAN ile Bulancak İlçemizin çeşitli köylerinden gelen Muhtarlar ve çiftçilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda külleme hastalığının oluşturduğu zararın neler olduğu, mücadele yöntemlerinin önemi, hayvan üreticilerinin sorunları ve hayvan sağlığının önemi vurgulanarak çiftçilerin bilinçlendirilmesi sağlandı.

            Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah AYDIN fındıkta külleme hastalığında mücadelenin önemini vurgulayarak, Bulancak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Oğuz YİĞİT ve İl/İlçe Müdürlüklerinde görevli personellere ve çiftçilerimize teşekkür ederek çiftçimize fayda sağlayacak eğitimlere devam edeceğini söyledi.